Verkoop op de kwekerij

Sinds april 2020 verkopen wij onze bloemen ook aan consumenten op onze kwekerij aan de Huyssitterweg 12 in Stompwijk (gemeente Leidschendam) . Op specifieke dagen kunt u bij ons terecht voor het kopen van onze schitterende rozen en snij hortensia’s (is het hortensia seizoen).


De bloemenmuur

Wij zijn momenteel bezig om u in de toekomst 24 uur per dag van bloemen te kunnen voorzien uit onze bloemenmuur. In de bloemenmuur worden later dit jaar verse bossen rozen verkocht in verschillende steellengtes en prijsklasse. De bloemen worden iedere dag ververst en staan gekoeld in een vaas met water in de bloemenmuur waardoor de kwaliteit excellent is en blijft (verser kan niet!).

In de bloemenmuur zult u jaarrond onze eigen rode rozen vinden en afhankelijk van het seizoen ook onze eigen snij-hortensia’s en andere streekproducten. Afhankelijk van de marktprijs en het type product zal de prijs varieert van € 5,00 tot € 25,00.


Thuisverkoop team

Naast de bloemenmuur kunt u ons ook benaderen om grotere aantallen boeketten tegelijk te kopen. Neemt u hiervoor contact op met ons team van de thuisverkoop zodat u zeker bent van de beschikbaarheid en eventueel speciale wensen kunt overleggen.


Openingtijden:

Thuisverkoop: Iedere zaterdag tussen 9:30 – 12:00 uur. Voor speciale wensen en grote orders kunt u contact opnemen met ons verkoop team van maandag tot en met vrijdag van 07:00 – 17:30

Bloemenmuur: NOG NIET GEOPEND (volgt spoedig in 2020)

Bestellingen: bel +31 (0)71 5802922 of mail ons op thuisverkoop@royalroses.nl


Coronamaatregelen

Door de corona crisis hanteren wij aangescherpte hygiëneregels tijdens de teelt, het verpakken en het verkopen van de bloemen.

Wij vragen u:

  • Wanneer u bloemen komt afhalen, houd u dan voldoende afstand van elkaar en onze medewerkers (minimaal 1,5 meter)
  • Laat andere mensen in de auto wachten als dat mogelijk is.
  • Raak niet onnodig de uitgestalde bloemen aan.
  • Geniet van onze rozen!