24/7 Verkoop op de kwekerij

Sinds april 2020 verkopen wij onze bloemen ook aan consumenten op onze kwekerij aan de Huyssitterweg 12 in Stompwijk (gemeente Leidschendam) . Via onze bloemenmuur kunt u 24 uur per dag bij ons terecht voor het kopen van onze schitterende rozen en snij hortensia’s (is het hortensia seizoen).


De bloemenmuur

Met onze bloemenmuur kunnen wij u 24 uur per dag voorzien van verse, kwaliteitsbloemen direct vanaf de kwekerij. In de bloemenmuur worden verse bossen rozen verkocht in verschillende steellengtes en prijsklasse. De bloemen worden iedere dag meerdere malen ververst en staan gekoeld in een vaas met water in de bloemenmuur waardoor de kwaliteit excellent is en blijft. Verser kan niet!

Een bos bloemen voor iedere gelegenheid en ieder budget

In de bloemenmuur zult u jaarrond onze eigen rode rozen vinden en vaak ook andere kleuren zoals wit en creme rozen van Nederlandse kwekers. Afhankelijk van het seizoen zullen wij ook onze eigen snij-hortensia’s en andere streekproducten toevoegen in de bloemenmuur. Afhankelijk van de marktprijs en het type product zal de prijs varieert van € 5,00 tot € 25,00. Voor iedere gelegenheid en voor ieder budget proberen wij een passend product te bieden.


Thuisverkoop team

Naast de bloemenmuur kunt u ons ook benaderen om grotere aantallen boeketten tegelijk te kopen. Neemt u hiervoor contact op met ons team van de thuisverkoop zodat u zeker bent van de beschikbaarheid en eventueel speciale wensen kunt overleggen.

Ophalen wanneer het u uitkomt.

Speciale bestellingen kunt u ook doen via het thuisverkoop team. Deze kunnen wij ook in de bloemenmuur plaatsen zodat u het kunt ophalen op het moment dat het u uitkomt.


Openingtijden:

Bloemenmuur: 24/7 geopend

Thuisverkoop: Voor speciale wensen en grote orders kunt u contact opnemen met ons verkoop team van maandag tot en met zaterdag van 07:00 – 17:30

Bestellingen: bel +31 (0)71 5802922 of mail ons op thuisverkoop@royalroses.nl


Coronamaatregelen

Door de corona crisis hanteren wij aangescherpte hygiëneregels tijdens de teelt, het verpakken en het verkopen van de bloemen.

Wij vragen u:

  • Wanneer u bloemen komt afhalen, houd u dan voldoende afstand van elkaar en onze medewerkers (minimaal 1,5 meter)
  • Laat andere mensen in de auto wachten als dat mogelijk is.
  • Raak niet onnodig de uitgestalde bloemen aan.
  • Geniet van onze rozen!