Red Naomi Kweker

Royal Roses Red Naomi! Rozen Kweker
Red Naomi! by Royal Roses

Al vele jaren kweken wij in Stompwijk de snijroos Red Noami op onze kwekerij. Dit is een schitterende klassieke rode roos met diepgroene bladeren en heerlijke zoete geur. De roos heeft zeer goede levensduur op de vaas en is daardoor geliefd bij de consument.

Red Naomi! Kwaliteit & Liefde.

Red Naomi! is in Nederland veredelde door Peter Schreurs (De Kwakel), en werd in 2006 voor het eerst geteeld. De schoonheid van model Naomi Campbell is voor Peter Schreurs de inspiratiebron geweest om de roos naar haar te vernoemen en miljoenen mensen te voorzien van liefde.

De roos is inmiddels zo populair dat er jaarlijks zo’n 175 miljoen stelen worden verkocht. De roos staat tussen de 10 en 14 dagen in de vaas. Professionele arrangeurs en bloemisten geven de voorkeur aan de Red Naomi vanwege de schoonheid en uitstekende kwaliteitseigenschappen.


Red Naomi! Specialist

Royal Roses is Red Naomi kweker sinds 2008 en verkoopt dit product aan groothandelbedrijven, bloemisten en winkeliers over de hele wereld. Naast de traditionele bos rozen, is Royal Roses gespecialiseerd in het verpakken van rozen.

In overleg kan iedere vorm van maatwerk worden geleverd zoals bijvoorbeeld:

  • Red Naomi! per stuk verpakt met varen of berengras
  • Red Naomi! verwerkt in een klein boeket van bijv. 3 of 6 stelen
  • Glitters en speciale bewerkingen van de bloem en bladeren
  • Specifieke verpakkingen zoals glas, cellofaan, labels en etiketten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor specifieke vragen om samen de wereld mooier en verliefd te maken.